Relatiegeschenken

Je herkent het vast wel: je krijgt een fles wijn, een setje speciaalbiertjes, of een mooie snijplank. Je brengt het mee naar huis en legt het in de kast. Wanneer je dat flesje een aantal weken later opentrekt, vraag je jezelf af: ‘van wie heb ik dit ook alweer gekregen?’.

Zonde natuurlijk, want als jíj een relatiegeschenk weggeeft, wil je dat je opvalt bij jouw klanten. En dat ze je nog een tijdje blijven herinneren ook. Met een uniek, op maat gemaakt relatiegeschenk kan dat!

De Laserfabriek biedt je de mogelijkheid om je logo of zelfs hele teksten op een houten relatiegeschenk te graferen. Legt iemand jouw gepersonaliseerde cadeau in de kast, dan denkt hij zeker weer aan jouw bedrijf zodra hij het geschenk gaat gebruiken. Jouw logo komt er namelijk fantastisch op uit!

Welk relatiegeschenk je ook wilt weggeven, ik grafeer erin wat jij wil. Wat denk je van:

  • Een wijnkist met logo
  • Een bierkrat met logo
  • Snijplanken met bedrijfslogo
  • Een notenkraker met logo
  • Een hamer met logo
  • Onderzetters met bedrijfslogo
  • Een theekistje met tekst en logo

Of je nu al relatiegeschenken in huis hebt die je wil laten personaliseren, of ervoor kiest om De Laserfabriek de inkoop te laten doen van jouw geschenken, het kan allemaal. We spreken vooraf jouw wensen goed door, jij levert jouw product of ik bestel deze voor jou en ik leg ze onder de grafeermachine. In no-time staat jouw logo hier krachtig op en kun jij je geschenken uitdelen aan jouw relaties. Om hen te verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau, waarvan ze niet zo snel vergeten van wie ze het hebben gekregen.

Wat je ook weggeeft aan jouw relaties, een uniek geschenk met jouw logo erin gegraveerd zorgt ervoor dat je blijft hangen in de gedachten van jouw relaties. Vraag nu naar de mogelijkheden voor jouw unieke geschenk.