Over mij

Heerlijk om met mijn handen iets persoonlijks te kunnen maken! Mijn naam is Mike en al jaren ben ik bezig met houtbewerking. Ik help ondernemers hun relatiegeschenken te personaliseren en lever veel maatwerk, zodat ze op een stijlvolle manier zichtbaar zijn bij hun klanten en zich als sterk en verfijnd merk kunnen laten zien. Daarnaast maak ik geometrische dieren van plexiglas en hout voor aan de wand, om huiskamers en kantoren te voorzien van een stoere look. Maar ik richt me met name op de zakelijke markt.

Persoonlijk
Snelheid, kwaliteit en vooral persoonlijk advies vind ik belangrijk. Juist door niet te groot te groeien als bedrijf, kan ik iedereen persoonlijk helpen. Wat je ook wenst, ik kijk naar de mogelijkheden en geef je advies op maat. Dat vind ik het mooiste wat er is en daar heb jij als klant het meeste aan, omdat je precies weet waar je aan toe bent.

Met liefde
Het persoonlijk maken van relatiegeschenken en houten of plexiglas woondecoratie voelt als een hobby en ik doe dit dan ook met liefde. Of ik nu ’s avonds of op een zondag aan het werk moet, het maakt mij niet uit. Ik vind het belangrijk dat jij als klant snel geleverd krijgt wat je wil. En het liefst net nog even meer.

Niet stilstaan
Laserfabriek gaat meegaan in de ontwikkelingen op de markt en krijg jij als klant het allerbeste geleverd.

Maatwerk
Een van mijn mooiste klussen was het graveren van 1.500 notenkrakkers voor Pandora Special Gifts. Heb jij ook relatiegeschenken die je wil personaliseren, wil je graag een bijzondere, opvallende kaart sturen naar je gasten of heb je heel andere wensen? Laten we eens kennis maken en de mogelijkheden vrijblijvend bespreken.