Logo’s en signings

Stap jij wel eens een kantoor binnen, zonder duidelijk te zien waar je nu bent? Je vraagt je af of je voor de deur staat van het juiste bedrijf en of dit de plek is waar je hebt afgesproken. Je kijkt om je heen maar ziet nergens een naam of een herkenbaar logo van het bedrijf.

Als bedrijf wil je laten zien wie je bent! Je hebt een prachtig logo en wil dat iedereen dit kan zien. Hoe mooi zou het zijn als dit logo pronkt aan de muur van jouw kantoor? Zodra jouw potentiële klanten binnenstappen zien ze direct dat ze bij jou binnen zijn en zien ze meteen de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Die professionele en duidelijke uitstraling creëer je door jouw logo in plexiglas of hout aan je muur te bevestigen. De Laserfabriek kan jouw logo in beide materialen voor je uitsnijden. Met onze lasersnijder kunnen we de kleinste details en hoekjes uitsnijden, zodat jouw logo op de wand er ook echt uitziet als jouw logo. Kies je voor een natuurlijke uitstraling van hout, of een moderne, strakke look in de kleur van jouw huisstijl met plexiglas? Het is aan jou.

Je levert je logo aan bij De Laserfabriek en spreekt met mij af in welk materiaal, welke kleur en welk formaat jouw logo gesneden wordt. Ik ga aan de slag en binnen enkele dagen kun jij iets prachtigs aan je wand hangen. De logo’s zijn eenvoudig te bevestigen met speciale wandhouders of ik lijm je logo direct op de muur.

Ben je op zoek naar signings voor je kantoor? Dank aan naambordjes op de deuren, wegwijsbordjes of awards. Ook dit kan ik voor je maken.