Klantenservice

Offerte op maat

Offerte op maat
Staat het product dat jij zoekt niet op deze site? Of wil je iets bijzonders laten maken? Laserfabriek helpt je graag om jouw gewenste product te graveren en snijden. Laat even weten wat je wensen zijn in het contactformulier. Dan ontvang je binnen één werkdag een offerte; geheel vrijblijvend natuurlijk. Heb ik toch nog wat extra vragen over jouw wens? Dan neem ik contact met je op en ontvang je daarna de offerte.

Veelgestelde vragen ondernemers

Kan ik langskomen om mijn wensen te bespreken?
Langskomen is natuurlijk mogelijk. Maak dan wel even een afspraak, dan sta je zeker weten niet voor de dichte deur van Laserfabriek. Mijn kantoor en werkplaats zitten trouwens in Egmond-Binnen. Handig om te weten als je een afspraak gaat plannen.

Ik wil iets unieks. Kun je me ook helpen met mijn idee vorm te geven?
Dat kan ik zeker! Uit ervaring weet ik goed wat wel en niet werkt, wat aanslaat bij klanten en wat niet. Daarnaast zet ik graag mijn creatieve brein in om mee te denken over jouw ontwerp.

Hoe snel kun je leveren?
Dat hangt helemaal van jouw wensen af. Hoeveel items wil je hebben, hoe groot zijn deze en hoeveel vlakken en lijnen wil je dat ik graveer? De meeste projecten maak ik binnen een dag, nadat jij de offerte hebt goedgekeurd. Reken er dan wel op dat de postbode ook nog een werkdag nodig heeft om alles te bezorgen. Wil je de postbode voor zijn? Je kunt je bestelling ook in Egmond-Binnen ophalen. Stuur dan wel even een mailtje naar [email protected] om een afspraak te maken hiervoor.

Veelgestelde vragen particulieren

Ik wil een ander dier als wanddecoratie, kan dat?
Wil je een geometrische wanddecoratie, maar staat jouw favoriete dier niet in de webshop? Geen probleem. Als je zelf een afbeelding hebt, kun je deze aanleveren. Ik snijdt dan jouw favoriete dier uit hout of plexiglas. Hoe je jouw afbeelding kunt aanleveren, lees je bij ‘Aanleverspecificaties’. Ook wanddecoratie zonder dieren is natuurlijk mogelijk.

Hoeveel verzend- en handelingskosten betaal ik?
Je ontvangt je wanddecoratie via de pakketpost. In Nederland en België betaal je hiervoor €15. Dit is het totaalbedrag voor handelingskosten en verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Je kunt je bestelling in Egmond-Binnen ophalen en je betaalt dan geen verzendkosten. Stuur wel even een mailtje naar [email protected] om een afspraak te maken hiervoor.

Kan ik mijn wanddecoratie retourneren?
Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan heb je het recht om deze binnen 14 retour te sturen naar Laserfabriek. Stuur je je gehele bestelling terug, dan ontvang je van ons ook de verzendkosten retour. Dit kan naar:

Laserfabriek
Samenweid 14
1935Ax Egmond-Binnen