Diensten

Je wil opvallen bij jouw klanten, met een uniek geschenk, een bijzondere kaart of een prachtig logo aan de wand. De Laserfabriek maakt jouw items persoonlijk. Met onze machines kunnen we lijnen graveren, vlakken graveren en lijnen snijden.

Lijnen graveren
Je hebt een tekening of tekst, die alleen bestaat uit lijnen. Ik grafeer deze lijnen computergestuurd in het gewenste materiaal. Het resultaat is een lijn van ongeveer 0,1mm breed.

Vlakken graveren
Wil jij je tekst of tekening ingekleurd hebben met een zwart vlak, dan grafeert ik vlakken. Het vlak wordt lijn voor lijn opgebouwd door de machine.

Lijnen snijden
Je hebt geen standaard ontwerp, maar wil een bepaalde vorm uitgesneden hebben. Geen probleem. Hoe je ontwerp er ook uitziet, de lasersnijder snijdt jouw vorm uit. Zo snijdt deze bijvoorbeeld logo’s of letters uit. Let er wel op dat verbindingen stevig genoeg zijn, zodat jouw ontwerp niet knakt.

Materialen
Jouw ontwerp kan ik snijden en graveren in verschillende materialen. Ik maak onder andere gebruik van hout, plexiglas en karton. Maak je materiaalkeuze bijvoorbeeld uit:

  • MDF
  • Vliegtuigtriplex (Berken)
  • Multiplex (Berken of Populier)
  • Plexiglas (Doorzichtig, melk, zwart, wit of kleur)
  • Karton (diverse kleuren)
  • Glas
  • Spiegels

Ik werk met diverse diktes in materialen. Welke dikte en welk materiaal het beste is voor jouw ontwerp, bespreken we uiteraard voordat ik een opdracht aanneem. Je kunt een keuze maken uit bovenstaande materialen, maar er is veel meer mogelijk. Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Op maat gemaakte serieproductie
Of je nu één product of een serie van 5.000 stuks wil: het is geen enkel probleem. Jij vraagt, de lasersnijder draait!

Hoe groter je bestelling, hoe langer de machine bezig is met graveren en snijden uiteraard. Natuurlijk laat ik je vooraf weten wanneer je jouw relatiegeschenk, signings of kaarten kunt verwachten.